اطلاعات همایش

بازدید : 705782

اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

  •    تاریخ شروع : ۱۳ اسفند ۱۳۹۵
  •    تاریخ خاتمه : ۱۳ اسفند ۱۳۹۵
  •    مکان برگزاری : بابلسر - مازندران، بابلسر، کیلومتر 3 کمربندی، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران - مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان + هتل بین المللی میزبان
  •    برگزار کننده : دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان و شرکت دانش بنیان پژوهشگران فن آور برنا با همکاری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و گرگان و دانشگاه شهید باهنر کرمان
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

علوم و صنایع غذایی:
- فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی
- روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
- آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
- افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- صنایع فرآورده‌های لبنی
- صنایع فرآورده‌های گوشتی
- صنایع فرآورد‌ه های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
گردشگری:
- غذا و گردشگری پایدار
- غذا و گردشگری فرهنگی
- بازاریابی و گردشگری غذا
- غذا و گردشگری سلامت
- غذای بومی و توسعه مقصد

تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 27 بهمن ماه ۹۵
اعلام نتایج داوری مقالات: 29 بهمن ماه ۹۵
آخرین مهلت ثبت نام: 4 اسفند ماه ۹۵
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: 7 اسفند ماه ۹۵
برگزاری همایش: 13 اسفند ماه ۹۵

پوستر همایش

پوستر اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت